Nyhetsbrev Augusti -16

Hej!

Nu närmar sig hösten med en väldig fart, sommarlov och semestrar närmar sig sitt slut och vi ska återgå till vardagen. En vardag som ser olika ut för oss alla, några av oss kommer att känna stress över att återgå till arbetet, för högarna med ärenden som samlats under sommaren eller inte blev klara innan semestern, men många av oss ser fram mot att återgå till vardagen, träffa kollegorna och få ta oss an de utmaningar som väntar.

Min sommarutmaning
Under sommaren har mina utmaningar varit att utveckla en exempelkarta i 3D över  Södra Munksjöstaden i Jönköping samt en rast-och ställplatskarta. Mina kartor hittar du här

Framtid
NVDB* – Användningen av data från NVDB ökar och därmed ställs högre krav på NVDBs innehåll, Bl.a är cykel- och gångnät något som efterfrågas men också uppdateringar av NVDBs befintliga innehåll. Att leverera data till NVDB kan vara resurskrävande både när det gäller tid och kunskap.
Jag kan stödja och hjälpa er i frågor om generaliseringsregler, dataleveranser till NVDB eller i frågor om användning av data från NVDB.
Kontakta mig gärna för mer information
jan-eric@kregis.se
010 33 00 241
*Nationell vägdatabas

Gratistips
www.kregis.se finns det möjlighet att ladda ner 3 gratistips om att använda NVDB.

Har du frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

Mvh
Jan-Eric Oskarsson
KreGIS AB
VD, Grundare

010 33 00 241
jan-eric@kregis.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Top