Nyheter Januari 2016

Hej!

Nu har det snart gått en hel månad på 2016 och det är full fart både på arbetet och fritiden. Jag tycker inte det var alls länge sedan det var jul, men tiden går så otroligt fort så det är svårt att hänga med.

Kundundersökning
I mitten av december skickade jag ut en kundundersökning, om hur ni upplever det att arbeta med NVDB, till några av er. Underssökningen skulle hjälpa mig att förstå vilka svårigheter ni upplever när ni arbetar med information från NVDB. Detta för att jag utifrån era svar kan hitta lösningar på era svårigheter. Tyvärr så var det nog en illa vald tidpunkt då svarsfrekvensen var väldigt låg. Men än är det inte försent att besvara den

Hemsida
Hemsidan, www.kregis.se har fått lite ny text, bl.a är det nya texter i Tjänster. På övriga hemsidan finns också lite förändringar /omskrivningar. Hemsidan kommer att uppdateras med mer information inom kort.

Framtid
Under nyårshelgen hade jag förmånen att få testflyga en UAV (drönare) vilket var mycket intressant. Otroligt lätt att flyga och manövrera och det behövdes inte så mycket övning innan det gick riktigt bra.
Kan tänka mig att införskaffa en UAV om det kommer in uppdrag där en sådan behövs.

Gratistips
www.kregis.se finns det möjlighet att ladda ner 3 gratistips om att använda NVDB.

Har du frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

Mvh
Jan-Eric Oskarsson
KreGIS AB
VD, Grundare

010 33 00 241
jan-eric@kregis.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Top